Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БЕБ запобігло незаконному відшкодуванню 7 млн грн ПДВ товариству на Волині

Реклама

Територіальне управління Бюро економічної безпеки у Волинській області упередило неправомірне відшкодування податку на додану вартість з державного бюджету у розмірі близько 7 млн грн. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Як зазначається, співробітники БЕБ в ході проведення інформаційно-аналітичної діяльності викрили службових осіб одного з товариств, які подали неправомірні заявки на відшкодування ПДВ за проведеними безтоварними операціями.

Підставою для відшкодування коштів стало формування від'ємного значення ПДВ за результатами проведених безтоварних операцій з купівлі-продажу різних товарно-матеріальних цінностей.

На підставі виявлених передумов до нанесення шкоди економічній безпеці держави було направлено рекомендаційний лист Головному управлінню ДПС у Волинській області з викладенням обставин, які свідчать про неможливість здійснення згаданою компанією операцій з придбання товарно-матеріальних цінностей.

Працівники ДПС провели камеральну перевірку діяльності товариства та відмовили йому у бюджетному відшкодуванні, про що складено відповідні акти.

Таким чином, було упереджено розтрату державних коштів у розмірі близько 7 млн грн.

Перевіряйте компанії, приватних підприємців та фізосіб у LIGA360. Система відобразить офіційні дані з держреєстрів: реквізити, судові справи, фінансовий і податковий стан. Дізнайтеся як мінімізувати ризики для бізнесу, замовивши презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини