Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд скасував обов’язкове експертне дослідження при перереєстрації авто

Реклама

Кабінет Міністрів ухвалив постанову, яка визначає, що під час перереєстрації транспортного засобу проведення експертного дослідження не є обов'язковим, за винятком ввезення вживаних автомобілів з-за кордону вперше. Про це інформує Головний сервісний центр МВС.

«Таким чином, процедура купівлі-продажу транспортного засобу стає ще зручнішою: необхідно буде отримати талон е-запису на отримання послуг в сервісному центрі МВС на конкретно визначену дату й час (онлайн або через термінал) та отримати послугу в адміністратора, надавши повний пакет необхідних документів для отримання такої послуги. Тепер перереєстрація триватиме близько 25 хв», - зазначається у повідомленні.

За бажанням продавця або покупця можна буде провести експертне дослідження транспортного засобу і реєстраційних документів до нього і отримати висновок Експертної служби МВС або іншої державної спеціалізованої установи, що проводить судово-експертну діяльність і яка має кваліфікацію судового експерта з правом проведення досліджень за відповідними експертними спеціальностями. Такий висновок є чинним 10 днів.

Ця постанова набере чинності з моменту її опублікування.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини