Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Канада відкриває ринок для української молочної продукції

Реклама

Відкрито новий ринок для збуту продуктів українського виробництва, а саме молока та молочних продуктів до Канади. Про це повідомила Держпродспоживслужба.

Ознайомитися з погодженою компетентними органами обох країн формою сертифіката для експорту можна тут.

Пояснення до вимог законодавства Канади, які стосуються виробників молочних продуктів та вказані у зоосанітарному сертифікаті опубліковано на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі «Вимоги країн світу».

Першим кроком для здійснення експорту харчових продуктів є запит оператора ринку до територіального органу Держпродспоживслужби за місцем розташування потужності.

Довідково: наразі для українських виробників молока і молокопродуктів відкриті ринки 31 країни, а саме - Європейський Союз, Євразійський Союз, Азербайджан, Алжир, Аргентина, Боснія та Герцоговина, Великобританія, Домініканська Республіка, Ізраїль, Ірак, Йорданія, Канада, Катар, Кенія, Китай, Кувейт, Республіка Ліван, Лівія, Марокко, Молдова, ПАР, Північна Македонія, Саудівська Аравія, Таджикистан, Туніс, Туреччина, Туркменістан, Узбекистан, Чорногорія, Японія. Відповідні сертифікати на експорт оприлюднені на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби.

Де керівнику шукати інформацію для ухвалення рішень? На платформі LIGA360. Алгоритми дій для бізнесу, перевірка контрагентів та контроль репутації. Замовляй безкоштовний тест-драйв за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини