Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати Європарламенту закликають запровадити нові санкції проти Росії через підрив Каховської ГЕС

Реклама

Депутати Європарламенту засудили руйнування української дамби в Новій Каховці та назвали його воєнним злочином, скоєним Росією, який має понести наслідки, йдеться на сайті Європейского парламенту.

Вони закликали ЄС продовжувати рішучу підтримку України, запровадити нові санкції проти Росії та використати мільярди заморожених активів російських олігархів для відновлення України.

Також депутати Європарламенту привітали угоду, досягнуту державами-членами, як крок вперед, який допоможе покращити поводження та прийом біженців, краще захистити зовнішні кордони ЄС і дозволить ЄС ефективніше боротися з торгівлею людьми.

Деякі доповідачі також підкреслили, що ЄС повинен робити більше для боротьби з причинами міграції та що йому потрібно більше співпрацювати з третіми країнами. Інші критикували дебати, як токсичні та викликані страхом, зазначаючи, що зміцнення кордонів не призведе до зменшення кількості біженців і що угода в Раді де-факто скасовує право на притулок у ЄС.

Іншими темами, які підняли євродепутати, були зелений і цифровий перехід, закон про відновлення природи, майбутній перегляд довгострокового бюджету ЄС і необхідність реіндустріалізації Європи.

Дивіться повну дискусію тут.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини