Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Дніпрі викрито незаконне промислове виробництво парфумів світових брендів

Реклама

Бюро економічної безпеки викрило масштабну схему незаконного виробництва та реалізації парфумерної продукції відомих світових брендів. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Встановлено, що виготовлення фальсифікованої продукції здійснювалося у промислових масштабах у м. Дніпро.

У подальшому підроблені парфуми продавали на території України за заниженими цінами, чим завдали шкоди міжнародним компаніям.

Співробітниками БЕБ були проведені обшуки в складських та торгових приміщеннях, де зберігалася та реалізовувалася продукція. Виявлено та вилучено велику кількість підроблених парфумів орієнтовною вартістю 15 млн грн.

Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Досудове розслідування у провадженні здійснюється за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

Фото: з сайту БЕБ.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнайтеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини