Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Світовий лідер з виробництва будматеріалів реалізує в Україні інвестиційний проєкт на понад $280 млн Новини компаній

Реклама

Ірландська компанія Kingspan Group реалізує великий інвестиційний проєкт в Україні обсягом понад 280 млн доларів США. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram.

«Обговорили з керівництвом компанії деталі його втілення відповідно до закону про держпідтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями. Допомагає з проєктом урядовий офіс UkraineInvest», - зазначив Прем'єр-міністр.

Він наголосив, що його важливим елементом є створення більш ніж 700 робочих місць. Україна зі свого боку сприятиме створенню інфраструктури для функціонування виробничого підприємства.

Kingspan - один із найбільших інвесторів, що прийшли в Україну під час повномасштабного вторгнення росії. Компанія є світовим лідером у сфері виробництва високотехнологічних енергоефективних будівельних матеріалів.

"Україна потребуватиме їх для відбудови зруйнованого житла, індустріальних об'єктів та інших об'єктів інфраструктури. Це також дозволить підвищити стандарти виробничих процесів в Україні до рівня кращих світових практик", - написав Денис Шмигаль.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 10000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини