Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд вніс зміни до Порядку зупинення реєстрації податкових накладних

Реклама

Кабінет Міністрів постановою від 16 червня 2023 року № 603 вніс зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних в частині критеріів ризиковості платника податку на додану вартість (Додаток 1).

За словами постійного представника Уряду у ВР Тараса Мельничука змінами встановлено відповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку у разі відсутності у платника податку - юридичної особи відкритих рахунків у банківських установах, крім рахунків в органах Казначейства, шляхом доповнення інформацією щодо відсутності відкритих рахунків у небанківському надавачу платіжних послуг.

Таким чином, після набуття чинності цим документом, платник ПДВ - юридична особа вважатиметься ризиковим при відсутності у нього відкритих рахунків у банку / небанківському надавачу платіжних послуг.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 10000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини