Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАЗК вперше виключило компанію із переліку міжнародних спонсорів війни

Реклама

Національне агенство з питань запобігання корупції виключило з переліку міжнародних спонсорів війни провідну світову компанію з постачання суднового палива, ірландську Peninsula Petroleum Limited. Про це інформує пресслужба НАЗК.

«Вперше від початку створення переліку міжнародних спонсорів війни - потужного репутаційного інструменту тиску на компанії, що продовжують працювати з рф після широкомасштабного вторгнення, з нього була виключена перша компанія. Вона виконала усі необхідні умови, обравши шлях соціально-відповідального бізнесу», - зазначається у повідомленні.

Peninsula Petroleum Limited направила відповідний лист до НАЗК з зазначенням виконаних умов, які дозволяють виключити її з переліку.

Компанія припинила постачати бункерне паливо не тільки до суден, що належать росіянам або ходять під російським прапором, а й тим, що перевозять російську нафту.

В НАЗК підкреслили, що відкриті до співпраці з міжнародним бізнесом та готові провести консультації щодо кроків, необхідних для виключеною з переліку.

Перевірити компанію у санкційних списках та її зв'язки з рф та рб можна з LIGA360. Захистіться від токсичних бізнес-зв'язків прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини