Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Veon інвестує $600 млн у відновлення та модернізацію інфраструктури "Київстар" Новини компаній

Реклама

Міжнародна група Veon, яка є акціонером українського оператора електронних комунакацій «Київстар», заявила, що інвестує $600 млн у відновлення та розбудову його інфраструктури. Про це повідомляє пресслужба «Київстар».

«Ця інвестиція дасть можливість Київстар відновити зв'язок на територіях, що будуть звільнені, будувати нові об'єкти мережі, збільшувати територію охоплення 4G-зв'язку в заміській зоні та на автошляхах, розвивати нові цифрові продукти та сервіси для України і місцевих громад», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, трирічна інвестиційна програма у сумі 600 мільйонів доларів сприятиме розвитку цифрових сервісів, забезпеченню більш високої якості послуг LTE для мільйонів користувачів, а в перспективі - розвитку 5G сервісів.

Телеком оператор планує в найближчі три роки збільшити територію покриття мережі LTE навіть у невеликих і віддалених населених пунктах, щоб доступ до швидкісного мобільного інтернету був у 98% населення України.

Компанія презентувала свої інвестиційні плани на Міжнародній конференції з відновлення України (Ukraine Recovery Conference), яка проходить у Великій Британії і має на меті мобілізувати міжнародні зусилля заради відновлення та відбудови України. Під час Ukraine Recovery Conference CEO Київстару Олександр Комаров закликав представників міжнародного та національного бізнесу інвестувати в Україну для того, щоб сприяти її якнайшвидшій відбудові.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

LIGA360 - на підтримку українського бізнесу. Тільки зараз замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 10000 грн/міс. на пів року. Отримайте доступ до високоякісної бізнес-інформації та зручних інструментів для роботи. Деталі акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини