Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

IFC допоможе Українському дунайському пароплавству оновити флот

Реклама

Українське Дунайське пароплавство і Міжнародна фінансова корпорація (IFC), яка входить до групи Світового банку, підписали Угоду про сприяння залученню інвестицій для модернізації та розширення флоту. Про це повідомляє пресслужба Мінвідновлення.

«Головна мета домовленостей - мобілізувати приватні інвестиції для модернізації та розширення флоту ключового українського перевізника на Дунаї. Міжнародна фінансова корпорація також сприятиме впровадженню європейських стандартів корпоративної політики, комплаєнсу та фінансової прозорості» - йдеться у повідомленні.

Оновлення флоту Українського Дунайського пароплавства дозволить розширити можливості логістичної екосистеми Дунаю.

Наразі Дунайський кластер - важлива складова світової продовольчої безпеки та економічної інтеграції України в ЄС, оскільки є альтернативним шляхом для вантажообігу в умовах блокування основних морських шляхів.

Довідково:

Українське Дунайське пароплавство - приватне акціонерне товариство, яке належить державі. Після повномасштабного вторгнення росії товариство запустило нові напрямки діяльності, реалізувало низку інвестиційних проєктів, розпочало будівництво та модернізацію флоту. Вперше за історію існування Українське Дунайське пароплавство отримало прибуток від діяльності та сплатило у 2022 році в бюджет понад 146 млн. грн.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні.

Більше робочих місць LIGA360 - фіксована ціна. Тільки зараз діють вигідні умови на рішення LIGA360 для бізнесу. Ви зможете підключити до 10 співробітників всього за 10000 грн/міс. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини