Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПРРО у смартфоні: ПриватБанк запустив новий сервіс для підприємців

Реклама

ПриватБанк запустив у тестовому режимі новий сервіс для підприємців, який дозволяє використовувати смартфони з установленим додатком "Термінал" як програмний реєстратор розрахункових операцій. Про це повідомляє пресслужба установи.

За словами керівника напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергія Макаренка, відтепер додаток “Термінал” від ПриватБанку поєднує сучасний мобільний POS-термінал з платіжними функціями та касовий апарат на вимогу законодавства.

“Ми робимо все для того, щоб підприємцям, які ведуть невеликий бізнес, було працювати легше - додаток “Термінал” є найзручнішим засобом приймати платежі картками та гаджетами, - відзначає Сергій Макаренко. - Сьогодні ми починаємо надавати послугу фіскалізації в бета-режимі та пропонуємо всім бажаючим підприємцям підключити її у своєму додатку”.

Сервіс ПРРО дає можливість реєструвати торгові точки, касирів та каси. Крім того, користувачі сервісу зможуть стежити за продажами, вносити товари й послуги у довідник, фіскалізувати фінансові операції.

Якщо у підприємця є смартфон на ОС Android з NFC, його можна перетворити на POS-термінал. Для цього треба завантажити додаток «Термінал», зареєструватися та приймати до оплати картки будь-яких банків.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини