Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Державна частка ТРЦ Ocean Plaza офіційно перейшла у власність Фонду держмайна

Реклама

Фонд держмайна зареєстрував корпоративні права на державну частку, яка становить 66,65%, у ТРЦ Ocean Plaza. Відповідний запис вже внесено в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Про це інформує пресслужба ФДМУ.

Повідомляється, що після проведення аудиту та оцінки вартості активу, а також вжиття інших передприватизаційних заходів, Фондом буде прийнято рішення щодо подальшої долі цих корпоративних прав.

"Розглядатимуться всі можливі варіанти продажу ТРЦ за ринковою вартістю. Всі отримані від продажу кошти будуть спрямовані до фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф", - зазначив перший заступник Голови ФДМУ Денис Шугалій.

Довідково:

9 червня 2023 року Кабінет Міністрів розпорядженням № 507-р передав Фонду держмайна частку статутного капіталу ТОВ «Інвестиційний союз «Либідь», якому належить ТРЦ, у розмірі 66,65%.

Раніше ці корпоративні права належали російським підсанкційним бізнесменам Аркадію та Ігорю Ротенбергам, однак в березні 2023 року Вищий антикорупційний суд своїм рішенням стягнув їх на користь держави.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини