Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна виставив на аукціон найдорожчий лот з моменту відновлення малої приватизації - хімзавод "Смоли"

Реклама

Фонд держмайна виставив на аукціон АТ «Смоли» у Кам'янському Дніпропетровської області. Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

У Фонді зазначають, що цей лот є найдорожчим з моменту відновлення малої приватизації. Стартова вартість об'єкту - 190,3 млн гривень. Торги відбудуться 26 липня.
АТ «Смоли» створене у 1998 році на базі виробничих потужностей цеху Придніпровського хімічного заводу. Основним видом діяльності підприємства є виробництво пластмас у первинних формах, зокрема іонообмінних смол.
Це діюче підприємство хімічної промисловості, знаходиться в управлінні ФДМУ. Обсяг реалізації продукції за 2020 - І квартал 2023 року становить 196,4 млн гривень.

Проте, за інформацією Фонду, воно є збитковим. За аналогічний період чистий збиток підприємства становить 98,9 млн гривень. Крім того, підприємство накопичило 112 млн гривень боргів перед працівниками та держбюджетом, які повинен погасити майбутній інвестор.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини