Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Влада не планує до кінця війни підвищувати податки, крім їх повернення на довоєнний рівень - Шмигаль

Реклама

У влади відсутні плани підвищувати податки до кінця війни, крім їх повернення на довоєнний рівень. Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у ефірі національного телемарафону, передає Інтерфакс-Україна.

"Повернення до довоєнного рівня податків відбулося з 1 липня, це було прописано в законодавстві. Частково ми очікуємо, що повернення податків до довоєнного рівня відбудеться через ухвалення відповідного закону Верховною Радою з 1 серпня", - зазначив Прем'єр-міністр.

Він додав, що йдеться про спрощену систему оподаткування, зокрема, повернення до 5% замість 2%, що було запроваджено в перші місяці війни.

"Інших змін, крім повернення до довоєнного рівня, до кінця війни ми не плануємо, не прогнозуємо, і, впевнений, не допустимо. Податкова система буде стабілізована на тому рівні, як до початку повномасштабної агресії", - наголосив Денис Шмигаль.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини