Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві відновив роботу офіс Польського агентства з інвестицій і торгівлі

Реклама

У Києві відновив роботу офіс Польського агентства з інвестицій і торгівлі, який на початку повномасштабного вторгнення росії тимчасово переїхав до Варшави, де на його базі було створено центр підтримки українського бізнесу. Про це інформує пресслужба Мінвідновлення.

Головним напрямом роботи Офісу в Києві стане сприяння виходу польського бізнесу на український ринок, зокрема залучення інвестицій у проєкти відновлення. Також представники польських компаній зможуть отримати допомогу та інформацію щодо подальшої співпраці.

«Для нас важливо розпочати залучення польських компаній до проектів з відновлення України вже сьогодні. Впевнений, що цьому сприятиме відновлення роботи представництва Польської агенції з інвестицій і торгівлі у Києві, і це є позитивним сигналом для компаній та інвесторів», - наголосив Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

За його словами, українська влада працює над удосконаленням закупівельних процедур згідно з європейськими стандартами та покращенням прозорості та підзвітності процесу відновлення через запровадження системи DREAM.

«Польський бізнес буде чітко розуміти, куди, як і наскільки ефективно були витрачені його кошти», - зазначив Олександр Кубраков.

У Міністерстві поінформували, що Польське агентство з інвестицій і торгівлі (PAIN) вже створило базу даних польських компаній, які шукають можливості співпраці з українським бізнесом. У ній розміщені дані щодо понад 2,5 тисячі підприємств та організацій.

Серед найбільш перспективних напрямків для співпраці польські підприємці називають будівельну та транспортну галузі.

Довідково:

Польське агентство інвестицій та торгівлі (PAIH) - консультативна установа, яка працює у складі групи Польського фонду розвитку під керівництвом Міністерства розвитку і технологій Польщі. Її головним завданням є підтримка польських компаній у їхній міжнародній діяльності та іноземних компаній, які планують розвивати бізнес у Польщі.

Фото с сайту Мінвідновлення.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини