Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд затвердив експериментальний проект з початку відбудови Каховської ГЕС

Реклама

Під час засідання Уряду 18 липня було затверджено постанову про експериментальний проект з початку відбудови Каховської ГЕС, яку підірвала росія, повідомляє Урядовий портал.

«Проект розрахований на два роки. На першому етапі спроектуємо всі інженерні конструкції, підготуємо необхідну базу для відновлення. Другий етап розпочнеться після деокупації територій, де розташована ГЕС. Він передбачає власне будівельні роботи», - зазначив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Координуватиме проект Міністерство економіки, а замовником робіт буде державне «Укргідроенерго». Рішення про підготовку до відновлення ухвалене після консультацій з експертами та спеціалістами. Відбудова Каховської гідроелектростанції, за словами Глави Уряду, примножить економічний потенціал України як в аграрній, так і в енергетичній сфері.

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини