Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Ініціатива підтримки експорту "B2B Matchmaking: Бельгія – Україна"

20 липня 2023, 13:30
185
0
Автор:
Реклама

ТПП України запрошує українських підприємців до участі у новій ініціативі підтримки експорту "B2B Matchmaking: Бельгія - Україна", що фінансується фламандським урядом і спрямована на підтримку українських підприємств у пошуку нових можливостей для бізнесу у Фландрії.

Термін: вересень-жовтень 2023

Бельгійські підприємці шукають майбутні можливості для відновлення України та спільної участі з українськими підприємцями в міжнародних донорських ініціативах, які вже формуються провідними світовими фондами.

Проєкт "B2B Matchmaking Україна-Бельгія" був започаткований незадовго після початку повномасштабного вторгнення з метою підтримки торгово-промислових палат та підприємців під час війни.

Ініціатором проєкту виступає компанія Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland за фінансової підтримки фламандського уряду. У рамках зазначеної ініціативи, що координується Торгово-промисловою палатою Антверпен-Ваасланд (регіон Фландрія) Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland у тісній співпраці з Торгово-промисловою палатою України, планується організація прямих ділових контактів між бельгійськими та українськими підприємцями.

На основі наданих заповнених профілів компаніями з обох сторін будуть формуватися потенційні контактні пари, організовуються прямі зустрічі між бізнесами за підтримки та сприяння палат з обох сторін.

Якщо ви готові виходити на європейські ринки, заповнюйте форму за посиланням та відправляйте в ТПП України (kos-ier@ucci.org.ua та zva-zed@ucci.org.ua).

Заявки приймаються до 10 вересня 2023 року!

Контактні особи в ТПП України:

Валерія Забашта - zva-zed@ucci.org.ua

Карина Вольф - kos-ier@ucci.org.ua

Хочете захистити бізнес від ризиків та підвищити ефективність? Придбайте рішення LIGA360 для 10 фахівців за ціною 3! Захист від бізнес-ризиків, потужності AI для ухвалення рішень, зручні інструменти для керівника, юриста, бухгалтера, HR. Замовте на акційних умовах прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини