Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ryanair представив інвестиційний план для відновлення української авіагалузі

Реклама

Головний виконавчий директор авіакомпанії Ryanair Майкл О'Лірі представив основний інвестиційний план відновлення української авіаційної галузі обсягом у 3 мільярди доларів. Про це розповіли у Міністерстві відновлення.

Інвестиційний план включає базування до 30 нових літаків Boeing 737 MAX вартістю понад 3 мільярди доларів США в 3 основних аеропортах України.

Таким чином українські громадяни зможуть мати доступ до найнижчих цін на авіаквитки в Європі.

Також план передбачає повернення до України авіакомпанії за низькими тарифами протягом 8 тижнів після відновлення повітряного простору. Це дозволить виконувати 600 рейсів щотижня з головних аеропортів України.

«Ryanair була другою за величиною авіакомпанією в Україні до незаконного російського вторгнення в лютому 2022 року. Після того, як це вторгнення буде успішно відбито, і небо над Україною знову відкриється, Ryanair повернеться в Україну, з'єднавши основні аеропорти України з понад 20 столицями ЄС, і ми тісно співпрацюємо з українським урядом, щоб відбудувати українську авіацію, промисловість та економіку», - наголосив головний виконавчий директор Ryanair Group Майкл О'Лірі.

Крім того, Ryanair хотіла б відкрити щоденні внутрішні рейси між Києвом, Львовом і Одесою, щойно ці аеропорти зможуть їх обслуговувати.

Загалом, протягом перших 12 місяців після повернення Ryanair готова запропонувати понад 5 мільйонів місць до та з України та в межах країни.

Брак інформації є ризикованим для бізнесу. Щоб уникнути цього, скористайтеся Business Help від LIGA360. Надайте вашим співробітникам - керівникам, юристам, бухгалтерам, HR - усю потрібну інформацію для ухвалення рішень. Тільки зараз на акційних умовах. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини