Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Процедури отримання ліцензій для продавців алкоголю, тютюну та пального можуть спростити

Реклама

Міжвідомча робоча група з дерегуляції радить спростити процедури отримання ліцензій для виробників і продавців алкоголю, тютюну та пального.

Що саме пропонують?

  • спростити та цифровізувати отримання ліцензій на виробництво тютюнових виробів, різних видів спирту та алкогольних напоїв, а також виробництво, оптову, роздрібну торгівлю пальним;

  • автоматично, без розгляду податківцями, видавати ліцензії на оптову та роздрібну торгівлю тютюновими виробами та алкоголем, зберігання пального. 

При цьому буде враховано ризики нелегальної торгівлі та незаконних ліцензій. 

Також вирішили додатково опрацювати доцільність складання актів виконаних робіт для підприємців. Йдеться саме про міжнародні контакти. Така практика, на думку експертів, притаманна лише пострадянським країнам. 

Загалом переглянуто 45 регуляторних інструментів, 30 з них вирішили оптимізувати. 

Рекомендації щодо спрощення чи скасування ліцензій та дозволів Міжвідомча робоча група складає, зокрема, і на запит підприємців. Залишити свої пропозиції можна за посиланням

Підприємці слідкують за змінами з LIGA360. Це рішення дозволяє моніторити всі важливі фактори, що можуть впливати на діяльність компанії. Слідкуйте за законодавчими змінами, реєстраційними змінами компаній, згадками в ЗМІ. Відчуйте повний контроль інформації з LIGA360. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини