Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Порталі Дія оновлені ще дві будівельні послуги

Реклама

На порталі Дія стали доступними ще дві оновлені послуги для будівельної галузі: повідомлення про початок будівельних робіт СС1 або внесення змін у зареєстроване повідомлення та заява на надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, внесення змін або скасування містобудівних умов та обмежень. Про це повідомляє пресслужба Мінвідновлення.

Оновлення першої послуги полягає в наданні можливості внести зміни в раніше зареєстроване повідомлення про початок будівельних робіт за класом СС1. Раніше для цього потрібно було відвідати ЦНАП.

У Міністерстві звертають увагу, що до класу СС1 відносяться невеликі громадські споруди, спортивні об'єкти, невеликі фермерські господарства тощо. Також під цю категорію підпадають будинки, які сьогодні зводять для розміщення переселенців і людей, які втратили житло через війну.

Оновлення другої послуги полягає в наданні користувачам можливості подання заяви на внесення змін або скасування містобудівних умов та обмежень. Раніше послуга передбачала тільки можливість подання заяви на надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

У рамках модернізації обох послуг розширено перелік автоматизованих перевірок з метою зменшення кількості інформації, що вноситься замовником вручну.

Нагадуємо, у травні на порталі Дія стали доступні 3 покращені будівельні послуги. Детальніше про це за посиланням.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини