Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відкрито платформу для роздрібної торгівлі електроенергією для бізнесу

Реклама

АТ «Оператор ринку» розробив платформу для роздрібної торгівлі електроенергією - RETAIL ENERGY PLATFORM, де постачальник має змогу запропонувати свої умови та ціну постачання електроенергії, а споживач знайти для себе вигідну пропозицію.

Повідомляється, що лише 0,2% малого бізнесу в Україні купує електричну енергію на ринку двосторонніх договорів, ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому та балансуючому ринках. Компанії з приватного сектору, які споживають до 50 тис кВт*год у місяць, контрактують електроенергію у постачальників універсальних послуг, ті, котрі споживають від 50 тис кВт*год до 100 тис кВт*год - у постачальників з регіону ведення бізнесу.

Однак, не всі знають, що ліцензія на право бути постачальником електричної енергії поширюється на всю країну. Будь-який вид малого бізнесу має унікальну можливість на REP знайти постачальника, незалежно від місця знаходження виробництва, який пропонує нижчу ціну та має гарантовані обсяги поставки.

«20% від загального обсягу споживання електроенергії в державі постачальники купують на майданчику «Оператора ринку». REP - це наше нове ІТ-рішення як легко споживачу знайти свого постачальника. Платформа дозволяє швидко і безкоштовно знайти потрібні кіловат*години у постачальників - у ліцензованих учасників ринку електричної енергії», - коментує генеральний директор АТ «Оператор ринку» Олександр Гавва.

Як енергетичному бізнесу управляти ризиками? Спробуйте корпоративне рішення LIGA360. Законодавство й моніторинг змін енергоринку, перевірка контрагентів з України та Великобританії, відповіді експертів щодо ліцензій, перевірок, мита і податків. Докладніше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини