Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Складові до БПЛА можна ввозити без надання митним органам забезпечення сплати митних платежів

Реклама

Уряд постановою від 21.07.2023 № 745 дозволив ввозити та переміщувати транзитом складові безпілотних систем без надання митним органам забезпечення сплати митних платежів. 

Відповідні зміни внесено до Переліку окремих товарів, ввезення яких на митну територію України та/або переміщення територією України транзитом здійснюється без надання митним органам забезпечення сплати митних платежів, та набрали чинності 25 липня 2023 року.

Також з переліку виключили товари (лікарські засоби, медичні вироби та/або медичне обладнання), необхідні для виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню COVID-19. Такі зміни пов'язані із завершенням карантину.

Нагадаємо, Рада звільнила від оподаткування товари для виробництва та ремонту безпілотників. У ДПС пояснили нюанси звільнення від ПДВ ввезення комплектуючих для безпілотників.

Підприємці слідкують за змінами з LIGA360. Це рішення дозволяє моніторити всі важливі фактори, що можуть впливати на діяльність компанії. Слідкуйте за законодавчими змінами, реєстраційними змінами компаній, згадками в ЗМІ. Відчуйте повний контроль інформації з LIGA360. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини