Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Банки зобов'язані до 8 серпня повідомити НБУ про відкриті підрозділи обміну валют

Реклама

НБУ нагадує банкам про необхідність надання інформації про їхні структурні підрозділи головного офісу, відкриті з метою здійснення торгівлі валютними цінностями в готівковій формі. 

Банки зобов'язані забезпечити надання регулятору через автоматизовану інформаційну систему ведення Державного реєстру банків такої інформації протягом 10 робочих днів після отримання повідомлення засобами електронної пошти Національного банку про оновлення автоматизованої інформаційної системи ведення Державного реєстру банків. Таке повідомлення Національний банк направив банкам 25 липня 2023 року.

Отже, банкам необхідно надати інформацію про свої структурні підрозділи головного офісу, відкриті з метою здійснення торгівлі валютними цінностями в готівковій формі, до 8 серпня 2023 року включно.  

Такий термін передбачений у пункті 5 постанови НБУ від 30 грудня 2022 року № 254 "Про затвердження Положення про Реєстр пунктів обміну іноземної валюти та внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України".

Маєте сумніви щодо потенційного бізнес-партнерства? Перевіряйте інформацію про українські компанії в LIGA360. Спробуйте за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини