Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрзалізниця запускає сервіс перевезення контейнерів інтермодальними поїздами до Польщі

Реклама

Укрзалізниця запустила послугу для вантажовласників з перевезення контейнерів інтермодальними маршрутними поїздами до польського морського порту Гданськ з чотирьох українських міст: Києва, Одеси, Дніпра та Вінниці. Про це повідомляє її пресслужба.

Зазначається, що оператором таких перевезень виступить філія «Центр транспортного сервісу "Ліски"» АТ «Укрзалізниця», яка готова запропонувати повний комплекс послуг з організації перевезення контейнерів: надати контейнери, спеціалізований рухомий склад, забезпечити виконання навантажувально-розвантажувальних операцій, складування, зберігання вантажів, оформлення транспортних і митних документів, сертифікацію та ін.

За словами члена правління АТ «Укрзалізниця» Вячеслава Єрьоміна, контейнерні маршрутні поїзди будуть інтегровані в інтермодальну національну мережу ЦТС «Ліски», термінали якої обладнані всім необхідним для надання комплексної послуги: фітинговими та контейнерними платформами, контейнерами, кранами, тягачами.

Контейнерні маршрутні поїзди можуть формуватися на чотирьох прикордонних переходах на коліях 1435-1520 мм: Ягодин, Ізов, Мостиська та Чоп. Таким чином, Ягодин може бути з'єднаний з Балтійсько-Адріатичною та Північноморсько-Балтійською основною залізничною мережею, Мостиська - з Балтійсько-Адріатичною та Рейнсько-Дунайською магістральними залізничними мережами, Чоп - з основною залізничною мережею Рейн - Дунай та Середземномор'я, Вадул-Сірет - з основною залізничною мережею Рейн - Дунай.

Партнерами в роботі нового сервісу виступили новостворена філія UZ Cargo Poland, компанія Laude Smart Intermodal S.A., PKP Cargo Connect та інші.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини