Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Проєкт про дерегуляцію діяльності бізнесу в період війни пройшов перше читання

Реклама

Рада прийняла у першому читанні важливий дерегуляційний законопроект №7331 щодо спрощення умов провадження господарської діяльності в період воєнного (надзвичайного) стану в Україні, повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Проектом пропонується дозволити бізнесу отримувати право на провадження окремих видів господарської діяльності у період воєнного (надзвичайного) стану за декларативним принципом. Тобто на підставі подання до відповідних органів ліцензування та дозвільних органів декларації про провадження господарської діяльності без отримання документів дозвільного характеру, ліцензій або інших документів.

Декларація буде дійсною протягом режиму воєнного (надзвичайного) стану та трьох місяців з моменту його припинення чи скасування.

Порядок подання декларації та перелік видів господарської діяльності, які не можуть здійснюватися за декларативним принципом визначатиме Кабінет Міністрів України.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об?єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини