Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські компанії зможуть отримати до €25 тис. на розвиток бізнесу

Реклама

Український фонд стартапів за фінансування ЄС та уряду Німеччини запускає Велику грантову хвилю для українських підприємців, які створюють інноваційні продукти та послуги або хочуть розширюватися на експорт. Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Фінансування у розмірі до 25 тис. євро від EU4Business отримають 30 малих і середніх компаній, яких оберуть незалежні експерти. Загальний бюджет грантів складає 750 тис. євро.

Щоб взяти участь у програмі необхідно:

  • мати зареєстроване ТОВ;

  • не вести бізнес на тимчасово окупованих територіях, у росії, білорусі та інших країнах, які входять до санкційного списку;

  • бути суб'єктом малого та середнього підприємництва (від 11 до 100 працівників, річний дохід від будь-якої діяльності не перевищує еквівалент 10 мільйонів євро на дату подачі заявки);

  • не знаходитись в процедурі ліквідації або банкрутства, не бути банкрутом та не мати податкових боргів;

  • розробляти інноваційні продукти/послуги та/або мати потенціал працювати на експорт;

  • щонайменше 51% акцій підприємства має належати фізичним особам (громадянам України) та/або юридичним особам (учасниками та бенефіціарами яких є громадяни України).

Ознайомитися з деталями та заповнити заявку на участь можна тут.

Дедлайн подання заявок - 18:00, 25 серпня 2023 року.

Щоб дізнатись про деталі та умови грантового конкурсу, можна відвідати практичний воркшоп, реєстрація за посиланням.

Довідково:

30 грантів по 25 тис. євро на підтримку українського підприємництва стали доступними в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка співфінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини й реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Інформаційні партнери: Міністерство цифрової трансформації України, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес. Партнером-виконавцем ініціативи є Український фонд стартапів.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Замовте LIGA360 для бізнесу на вигідних умовах. Підключіть до 10 працівників за фіксованою ціною 10000 грн/міс. Забезпечте ключові ролі в команді - керівників, юристів, бухгалтерів, HR - інструментами та інформацією для ухвалення рішень. Замовляйте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини