Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польща продовжить заборону на імпорт українського зерна після 15 вересня

Реклама

Міністр сільського господарства і розвитку села Роберт Телуш запевнив сейм, що після 15 вересня буде продовжено заборону на імпорт українського зерна до Польщі. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на polskieradio.pl.

"Прем'єр-міністр Матеуш Моравецький і Віцепрем'єр-міністр Польщі Ярослав Качинський чітко заявили: після 15 вересня українське зерно не в'їде до Польщі. Ми захищатимемо польське сільське господарство", - зазначив Міністр.

У середині вересня припиняє діяти заборона на імпорт пшениці, кукурудзи, насіння соняшнику та ріпаку з України в Польщу, Словаччину, Болгарію, Румунію та Угорщину.

П'ять сусідніх з Україною країн виступають за продовження заборони мінімум до кінця поточного року.

Раніше Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький наголосив, що Польща продовжить заборону навіть без згоди Єврокомісії.

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів та клієнтів, моніторинг статусу земельної ділянки. Докладніше.

Більше робочих місць LIGA360 - фіксована ціна. Тільки зараз діють вигідні умови на рішення LIGA360 для бізнесу. Ви зможете підключити до 10 співробітників всього за 10000 грн/міс. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини