Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Компанії-розробники безпілотників зможуть приєднатися до Дія.City

Реклама

Кабінет Міністрів України розширив види діяльності в Дія.City. Про це повідомляє Урядовий портал.

Відтепер резидентами Дія.City зможуть стати не лише компанії-виробники, а й розробники, які займаються проектуванням безпілотників чи їх обслуговуванням.

«Наразі виробництво дронів - дуже важливе для підтримки нашої армії. Це наша безпека та збережені життя українських воїнів. Тому ми ініціювали, а Уряд підтримав рішення - надати усім, хто працює в сфері виробництва безпілотників, можливість користуватись перевагами унікального правового та податкового простору Дія.Сity», - зазначив заступник Міністра цифрової трансформації України Олександр Борняков.

Приєднатися до простору зможуть компанії, які займаються проектуванням чи ремонтом безпілотних повітряних, водних, наземних безпілотників або комплектуючих до них. А також компанії, які навчають керувати безпілотниками.

Це дасть змогу компаніям користуватися всіма перевагами Дія.City. Зокрема, нижчими податками, інструментами для венчурного інвестування, гнучкою формою найму - GIG-контракти.

Читайте також: Особливості оподаткування учасників режиму для ІТ-індустрії Дія Сіті: роз'ясення ДПС

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об?єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини