Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні побудують сервісний центр з ремонту та обслуговування безпілотників

Реклама

Між Міністерством оборони та турецькою компанією BAYKAR MAKINA укладено договір про будівництво в Україні сервісного центру з ремонту та обслуговування безпілотних літальних апаратів. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Як зазначається, це зроблено у розвиток Рамкової угоди між Урядами України та Турецької Республіки про співробітництво у сфері високих технологій, авіаційній та космічній галузях, яка набрала чинності 23 січня 2023 року.

За словами державного секретаря Міністерства оборони України Костянтина Ващенка, створення сервісного центру стане вагомим внеском у посилення оборонних спроможностей України.

«Ми рухаємося вперед і нам важливо створювати власну базу в Україні для обслуговування безпілотників. Цей спільний проєкт закладе основу нашої системної роботи, створить робочі місця в Україні. Ми досягли згоди, найближчим часом буде створено центр», - зазначив Ващенко.

Він додав, що це стосується не тільки безпілотників, але і важкої бронетехніки, інших засобів ведення бою. «Ми розуміємо, що нам потрібно розвивати власну інфраструктуру, створювати власні робочі місця, навчати наш власний персонал для того, щоб навіть після перемоги ми мали можливість бути максимально ефективними і використовували наявні ресурси для підтримання обороноздатності держави на належному рівні», - підкреслив представник Міноборони.

LIGA360 - надійний помічник бізнесу в умовах воєнного стану. Не пропустіть жодної зміни законодавства, перевіряйте компанії та фізичних осіб, контролюйте реєстраційні зміни ваших об'єктів нерухомості. Придбайте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини