Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін погодив створення нового індустріального парку на Закарпатті

Реклама

Кабінет Міністрів на засіданні 1 серпня ухвалив рішення про включення ще одного індустріального парку - «Френдлі Віндтехнолоджі» до Реєстру індустріальних (промислових) парків. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Новий індустріальний парк площею 16,5 га знаходиться на території м. Перечин Ужгородського району Закарпатської області.

«Створення нових індустріальних парків спрямовано на розвиток переробної промисловості, підтримку українського експорту, створення нових робочих місць та наповнення місцевих бюджетів. Таким чином Уряд стимулює відкриття нових підприємств, які будуть виробляти продукцію з високою доданою вартістю, що, в свою чергу, буде сприяти росту економіки та експортного потенціалу України», - зазначила Перший віцепрем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко.

Згідно з концепцією нового індустріального парку має бути створено 745 нових робочих місць у переробній промисловості, професійно-науковій та технічній діяльності. Здебільшого місцеві підприємства будуть займатись машинобудуванням та металообробкою.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Більше робочих місць LIGA360 - фіксована ціна. Тільки зараз діють вигідні умови на рішення LIGA360 для бізнесу. Ви зможете підключити до 10 співробітників всього за 10000 грн/міс. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини