Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Торгово-промислова палата України запускає експрес-опитування бізнесу

3 серпня 2023, 14:46
209
0
Автор:
Реклама

Опитуємо бізнес Львівської, Черкаської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей

4 серпня ТПП України розпочинає експрес-опитування "Барометр Бізнесу".

Експрес-опитування "Барометр Бізнесу" - інноваційний інструмент змін в українському бізнес-середовищі.

Коротке 2-хвилинне щомісячне опитування через перевірений і верифікований чатбот Viber ТПП України дозволить підприємцям висловити свою думку про ділові настрої в країні.

"Барометр Бізнесу" створений для вимірювання настроїв бізнес-лідерів по всій Україні. Це важливий інструмент для розуміння того, що рухає економікою нашої країни.

Як це працює: 4 серпня 2023 року керівники компаній-членів ТПП України 4-х пілотних регіонів отримають повідомлення від Viber-бота ТПП України із запрошенням взяти участь.

Будемо вдячні за 2 хвилини вашого часу, присвячені швидким відповідям на декілька питань.

Проект "Барометр бізнесу" реалізується рамках Проєкту "Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР", що фінансується урядом Німеччини і здійснюється німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.  

За інформацієюТПП України

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Придбайте його для 10 користувачів за ціною 3! На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів та HR. Деталі акції. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини