Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні запустили електронний кабінет виробника будівельної продукції

Реклама

В Єдиній державній електронній системі будівництва з‘явився електронний кабінет виробника будівельної продукції, який дозволяє скласти декларацію показників будівельної продукції. Про це інформує пресслужба Мінвідновлення.

«Тепер виробники можуть самостійно декларувати вид будівельної продукції (вікна, двері, арматура тощо) та її характеристики (розміри, форма, конфігурація тощо).. Цим декларуванням виробники підтверджують відповідність продукції вимогам законодавства», - зазначається у повідомленні.

Перевірку задекларованих показників та характеристик будівельної продукції здійснює Державна інспекція архітектури та містобудування України.

У міністерстві звертають увагу, що експлуатаційні характеристики будівельної продукції та вимоги щодо їх підтвердження визначені у національних стандартах, які є ідентичними гармонізованим європейським стандартам. Перелік стандартів за посиланням.

Всю інформацію щодо роботи з функціоналом кабінету можна знайти в спеціальному чаті.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини