Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

USAID оголошує грантову програму для навчання працівників

Реклама

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує грантову програму, спрямовану на підвищення кадрового потенціалу українського бізнесу, повідомили у Мінекономіки. 

Загальний обсяг фінансування грантової програми - $2 млн. У рамках програми передбачається надати близько 20 грантів обсягом від $35 000 до $150 000.

Подати заявку на отримання грантових коштів можуть малі та середні підприємства, бізнес-асоціації, неурядові організації, бізнес-спільноти та інші організації з розвитку підприємництва.

Реалізація грантової програми сприятиме розвитку професійного навчання та підприємництва, пов'язаного з машинобудуванням, електротехнічним виробництвом, логістикою, виробництвом товарів меблевої, текстильної та інших переробних галузей, сфери індустріального дизайну та індустрії моди, розвиток навичок для експорту, міжнародної торгівлі та європейської інтеграції. 

Прийом заявок триватиме до 1 грудня 2023 року (включно) та буде відбуватися поетапно з наступними дедлайнами:

28 серпня;

16 жовтня;

1 грудня 2023 року.

Детальна інформація щодо подачі заявки, необхідних документів та критеріїв відбору за посиланням

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини