Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні формується багаторівневий захист для енергетичних об’єктів - Шмигаль

Реклама

Роботи по відновленню енергетичної системи України відбуваються за планом. Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Фейсбуці.

«Готуємося до зими. Розуміємо високу ймовірність, що росіяни продовжать масштабні атаки на енергосистему. По АЕС: відремонтовано 5 атомних блоків, ще 4 у ремонті. По ТЕС: відремонтовано 62% енергоблоків від запланованих. По ТЕЦ: відремонтовано 70%. По ГЕС: відремонтовано та перебувають в ремонті 32 агрегати», - написав Денис Шмигаль.

Також, за його словами, «Укренерго» майже на 80% відремонтувало магістральні мережі. Високовольтні підстанції вже відновлені до рівня довоєнного стану

«Ремонтна кампанія йде за планом. Формуємо багаторівневий захист для енергетичних об'єктів», - зазначив Прем'єр-міністр.

Як енергетичному бізнесу управляти ризиками? Спробуйте корпоративне рішення LIGA360. Законодавство й моніторинг змін енергоринку, перевірка контрагентів, відповіді експертів щодо ліцензій, перевірок, мита і податків. Докладніше.

Більше робочих місць LIGA360 - фіксована ціна. Тільки зараз діють вигідні умови на рішення LIGA360 для бізнесу. Ви зможете підключити до 10 співробітників всього за 10000 грн/міс. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини