Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Голова правління Sense Bank подав у відставку

Реклама

Голова правління Sense Bank Дмитро Кузьмін подав у відставку за взаємною згодою з особистих причин, повідомила пресслужба банку.

Для забезпечення безперебійної роботи банку тимчасово виконуючою обов'язки Голови правління призначено Олену Зубченко, заступника Голови правління.

Наглядова Рада найближчим часом розпочне процес відбору та призначення нового постійного Голови правління.

"Sense Bank продовжує працювати в звичному режимі з висококваліфікованим персоналом, який максимально компетентно та віддано надає банківські послуги клієнтам. Швидка трансформація Sense Bank як сильної державної фінансової установи після нещодавньої націоналізації йде за планом", - додали в банку.

Нагадаємо, Міністерство фінансів України та Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 22 липня 2023 року уклали договір купівлі-продажу 100% акцій системно важливого АТ «СЕНС БАНК», згідно з яким банк перейшов у власність держави.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини