Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поновлено строки видачі дозвільних документів

Реклама

Уряд постановою від 8 серпня № 828 поновив строки надання адміністративних послуг і видачі документів дозвільного характеру, скасувавши свою постанову № 165.

Постанова № 165 зупиняла строки надання адміністративних послуг на час воєнного стану в Україні, крім строків надання адміністративних послуг у сферах державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації актів цивільного стану та строки видачі дозвільними органами документів дозвільного характеру (крім надання адміністративних послуг у сфері будівництва).

Як зазначила Голова ТСК Верховної Ради з питань захисту прав інвесторів Галина Янченко, ця постанова дозволяла державним органам місяцями не відповідати на запити бізнесу та не надавати їм адміністративні послуги.  За її словами, свого часу постанова приймалася зовсім для інших цілей, на практиці окремі органи, такі як ДПС, почали трактувати її як можливість не робити свою роботу.

Нагадаємо, бізнес також просив владу посприяти прискоренню видачі дозвільних документів

Уряд вирішив скасувати постанову та поновити усі строки. Рішення набуде чинності з 25 серпня 2023 року.

Підприємці стежать за змінами в LIGA360. Налаштуй моніторинг НПА, змін контрагентів та медіа-поля. Замов LIGA360:Підприємець прямо сьогодні 

Тільки до 14 вересня ти можеш взяти участь в розіграші рішення LIGA360:Підприємець. Один  з тих, хто придбає продукт - виграє рік безоплатного доступу.  Випробуй удачу прямо зараз! 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини