Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

«Укргазвидобування» запустило в роботу дві високодебітні свердловини

Реклама

АТ «Укргазвидобування», що є частиною Групи Нафтогаз, запустило в роботу дві високодебітні свердловини, які сумарно дають понад 430 тис. куб. м газа на добу. Про це інформує пресслужба «Нафтогазу».

Як зазначається, перша зі свердловин - розвідувальна, її глибина сягнула 5 850 м. Родовище, на якому її пробурили, було відкрито ще 40 років тому. Однак, за результатами проведених 3D сейсморозвідувальних досліджень геологи продовжили дорозвідку родовища та знайшли нові перспективні точки для буріння.

«Другу свердловину пробурили на ще старшому - 55-річному родовищі. Через значне виснаження обсяг видобутку на цьому родовищі останніми роками доволі швидко знижувався. Проте негативну тенденцію вдалося зупинити завдяки програмі додаткового розбурювання родовища та введеним за останній рік 7 новим експлуатаційним свердловинам. Це дало змогу перейти від падіння до зростання видобутку», - повідомив т.в.о. генерального директора Укргазвидобування Олег Толмачев.

У компанії підкреслили, що обидві свердловини фахівці компанії ввели в експлуатацію власними силами: буріння виконували фахівці філії «Укрбургаз», багатостадійну операцію з ГРП - фахівці «УГВ-Сервіс».

Не крокуй із зав'язаними очима в конкурентному бізнес-середовищі. LIGA360 аналізує медіа, законодавче поле й надійність контрагентів, щоб компанії завжди ухвалювали інформовані рішення. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини