Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд послабив контроль за цінами на соціально значущі товари

Реклама

Кабінет Міністрів на засіданні 16 серпня уніс зміни до розпорядження від 12.01.2022 N 32 «Про заходи щодо моніторингу та аналізу цін і стану товарних ринків» щодо періодичності проведення моніторингу споживчих цін на товари. Про це повідомив постійний представник КМ у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Цим документом змінено періодичність подання Уряду інформаційно-аналітичних матеріалів щодо моніторингу споживчих цін на товари зі щоденної на щотижневу.

Також, у зв'язку з відміною на всій території України карантину, виключено норму, відповідно до якої Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів забезпечувала щотижня проведення аналізу задекларованих роздрібних цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, і товари протиепідемічного призначення, та подавала Міністерству економіки щосереди узагальнену інформацію про тенденції зміни роздрібних цін на відповідні товари.

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Хочеш виграти рік безоплатного доступу до LIGA360:Підприємець? Придбай рішення до 14 вересня - бери участь в розіграші. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини