Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна виставив на приватизацію за 9,7 млн грн спиртзавод, заснований у 1881 році

Реклама

Фонд держмайна виставив на приватизацію Червонослобідський спиртзавод на Київщині за стартовою ціною 9,7 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

Аукціон планують провести 29 серпня.

Цей спиртзавод заснований у 1881 році та модернізований у 2019-му. Він займається виготовленням етилового ректифікованого спирту. Потужність виробництва - 31500 літрів за добу. Актив розташований за 50 кілометрів від столиці у зручній локації - лише 6 км від траси М 06 Київ - Чоп.

До складу спиртзаводу входять 4 об'єкти нерухомості загальною площею 1698 кв м, зокрема цех, спиртосховища, лабораторія, частина їдальні та 7 транспортних засобів.

Як зазначається, окрім фінальної пропозиції, переможець аукціону повинен оплатити 9,7 млн гривень боргів підприємства перед працівниками та бюджетом.

У Фонді держмайна нагадали, що у 2023 році Фонд вже знайдені приватні інвестори для 6 спиртзаводів та 5 лотів майна ДП «Укрспирт». Від приватизації цих активів було отримано 329 мільйонів гривень.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини