Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС вже може забезпечити міжнародний автоматичний обмін інформацією CRS та CbCR

Реклама

Завершено розробку програмного забезпечення для ДПС, яке забезпечить міжнародний автоматичний обмін інформацією за Загальним стандартом звітності CRS та стандартом Country-by-Country Reporting (CbCR) з понад 100 іноземними податковими адміністраціями, повідомляє Урядовий портал.

ДПС відтепер має технічну можливість розпочати перші обміни з податковими органами юрисдикцій, що є учасниками відповідних міжнародних багатосторонніх угод (MCAA CRS та MCAA CbC).

Перший обмін інформацією про фінансові рахунки відповідно до Загального стандарту звітності CRS відбудеться у 2024 році за друге півріччя 2023 року (перший звітний період). В подальшому звітним періодом вважатиметься попередній календарний рік.

Долучення України до міжнародної системи автоматичного обміну інформацією сприятиме створенню більш прозорого податкового середовища та підвищенню іміджу України як надійного та рівноправного партнера в міжнародних інформаційних податкових відносинах.

А ви впевнені у due dilligence процедурах вашого бізнесу? Повноту інформації забезпечить рішення LIGA360. Досьє на 6,8 млн компаній, перевірка міжнародних санкційних списків, пошук токсичних зв'язків з рф та рб. Замовте LIGA360 сьогодні та забезпечте топ-команду інструментами для ухвалення рішень.

Дізнайтеся більше про стандарти звітності у матеріалах:

Практичні питання тлумачення окремих термінів Загального стандарту звітності CRS: інформаційний лист ДПС

З 1 липня запроваджується Загальний стандарт звітності CRS

Автоматичний обмін податковою інформацією та інші новації податкового законодавства: що змінить проект 8131

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини