Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роганський м'ясокомбінат переїжджає на Волинь

Реклама

Харківське підприємство «ВП Роганський м'ясокомбінат» релокує виробництво на Волинь. Для будівництва м'ясного центру обрали Ківерцівську громаду. Про повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

За словами власника м'ясокомбінату Ігоря Фельдштейна, виробництво розташовувалося у місті Вовчанськ Харківської області. За рік там виготовляли 18 тисяч тонн сиров'ялених, сирокопчених та твердокопчених ковбасних продуктів. З 2019-го до 2021 року на підприємстві реконструювали забійний цех.

За декілька місяців до початку повномасштабного російського вторгнення відремонтований цех ввели в експлуатацію, а з 24 лютого 2022 року підприємство опинилося під російською окупацією та було розграбоване.
«Після звільнення міста деяке обладнання ми вивезли. На жаль, російські ракетні атаки зруйнували виробництво, а обстріли продовжуються й до сьогодні. Тому ми вирішили припинити там діяльність та переїхати у безпечніший регіон, - зазначив Ігор Фельдштейн.

Він додав, що з початку повномасштабного вторгнення велика кількість спеціалістів виїхали за кордон та в інші області України, зокрема, й на Волинь. Тому було ухвалене рішення розглянути Волинську область для будівництва м'ясокомбінату.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини