Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Вінниці розпочалось будівництво індустріального парку Volia Agri-Food Park Vinnytsia

Реклама

У Вінниці розпочалось будівництво індустріального парку Volia Agri-Food Park Vinnytsia. Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Цей індустріальний парк спеціалізуватиметься на виробництві проміжної та кінцевої продукції харчової промисловості, наданні спеціалізованих послуг, проведенні досліджень та розробок в агрохарчовій сфері.

За словами Бориса Шестопалов, ідеолога та інвестора першого в Україні агрохарчового парку Volia Agri-Food Park Vinnytsia, індустріальний парк стане ядром майбутньої екосистеми харчової долини Volia в країні.

“Моя місія як засновника та інвестора Volia Agri-Food Park Vinnytsia - змінити економічний підхід в харчовій промисловості України, трансформувати її з сировинної на виробництво готової продукції з високою доданою вартістю всередині країни. Volia Agri-Food Park Vinnytsia надасть міжнародним та українським компаніям харчової промисловості готові рішення для релокації та масштабування бізнесу. Тут ми створюємо високотехнологічну, енергоефективну та екологічну інфраструктуру для ефективної діяльності харчових підприємств, зменшення їх операційних витрат та збільшення прибутковості, сприяючи інноваціям у харчовій галузі”, - зазначив Борис Шестопалов.

Volia Agri-Food Park Vinnytsia розбудовується на площі 35,7 гектарів з урахуванням принципів сталого розвитку, відповідно до рекомендацій UNIDO. Перша черга будівництва індустріального парку включатиме розвиток інженерних мереж, доріг та благоустрою на території парку, побудову бізнес-центра для резидентів, Light Industry Box для розміщення виробництва малих харчових підприємств, логістичний центр.

Інфраструктура та сервісні можливості Volia Agri-Food Park Vinnytsia створять середовище для усього ланцюжка створення продукції - від ідеї до продажу готового продукту, включаючи:

  • дослідження та інновації;

  • розробку рецептур та створення нових продуктів;

  • тестування та вдосконалення продукту;

  • серійне виробництво;

  • складську та транспортну логістику;

  • сертифікацію продукції;

  • організацію продажів та розвиток експортного потенціалу.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини