Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

10 тисяч євро: підприємства зможуть отримати гранти на підвищення енергоефективності

Реклама

В Україні стартував грантовий конкурс для підтримки впровадження підприємствами заходів з енергоефективності в межах проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час», який проводиться громадською організацією «Міжнародна фундація розвитку». Про це повідомляється в "Дія.Бізнес."

«Проєкт спрямований на підвищення енергоефективності промислових підприємств та підприємств, що постраждали від військових дій, шляхом проведення заходів з розвитку потенціалу, експрес-енергоаудитів та надання міні-грантів на впровадження енергоефективних заходів для підприємств», - зазначається в повідомленні.

Переможці відбору отримають грант розміром 10 тис євро на одне підприємство. Кошти можуть бути використані підприємствами виключно для фінансування енергоефективних заходів, визначених у грантовому договорі за результатом проведення енергоаудиту.

Участь у конкурсі можуть взяти приватні підприємства виробничого сектору. Пріоритет надаватиметься підприємствам, які тимчасово перемістилися до інших регіонів та продовжують свою господарську діяльність.

Для участі у конкурсі необхідно до 1 вересня 2023 року заповнити заявку та надіслати її на електронну адресу info@in-fd.com. Форма анкети конкурсної заявки розміщена в "Дія.Бізнес.".

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини