Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін вніс зміни до переліку органів ліцензування

Реклама

З метою приведення переліку органів ліцензування та видів господарської діяльності, що ліцензуються, у відповідність до законодавства, Кабінет Міністрів постановою від 25 серпня 2023 року № 912 вніс зміни до переліку органів ліцензування.

Зміни передбачають виключення Міністерства економіки з переліку, як органу ліцензування господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

В січні 2023 року Міжвідомча робоча група з дерегуляції рекомендувала скасувати відповідну ліцензію. В березні Верховна Рада ухвалила Закон «Про захист трудових мігрантів та боротьбу з шахрайством у працевлаштуванні за кордоном», яким цей інструмент держрегулювання скасовується.

Також в переліку по-новому викладено назви деяких видів господарської діяльності, зокрема, ліцензування яких здійснює Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку та Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України.

За матеріалами Мінекономіки.

Забезпечте систематичний моніторинг законодавства та змін правового поля для вашого бізнесу. З LIGA360:Compliance ви не пропустите жодної вимоги від регуляторів - в тому числі нововведень в галузі фінансового моніторингу, податкового чи антимонопольного законодавства. Отримайте повноту інформації для свого бізнесу з LIGA360.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини