Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Спрощено процедуру ввезення в Україну незареєстрованих сортів рослин

Реклама

Кабінет Міністрів на засіданні 25 серпня ухвалив постанову, якою спростив порядок ввезення в Україну незареєстрованих сортів рослин.

«Постановою виконуються євроінтеграційні зобов'язання України про надання можливості підприємцям використовувати невелику кількість насіння і садивного матеріалу незареєстрованих сортів для наукових цілей або селекційної роботи», - зазначили у пресслужбі Мінагрополітики.

Цим документом встановлюється відповідна процедура видачі або відмови, переоформлення, анулювання підтвердження на ввезення в Україну зразків насіння і садивного матеріалу сортів рослин та контролю за їх використанням.

Також затверджується форма заяви про видачу підтвердження та ввезення в Україну зразків насіння і садивного матеріалу сортів рослин, не внесених до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення, селекційних, дослідних робіт і їх експонування.

Отримай найважливіші документи для твоєї бізнес-галузі. ІТ-індустрія, АПК, фармацевтична й харчова промисловість - кожна галузь знайдеться в LIGA360. Витрачай час на розвиток бізнесу, а не на пошук інформації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини