Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Work.ua призупиняє співпрацю ще з 200 компаніями, що не вийшли з росії

Реклама

Work.ua, найбільший в Україні сайт пошуку роботи, поповнив перелік брендів, з якими припиняє співпрацю через їхні зв'язки з російською федерацією. Про це повідомляється на його сайті.

У другий санкційний список увійшли ще 200 компаній, серед них найвідоміші: Coca-Cola HBC, Samsung, Xiaomi Corporation, L'Orйal, Claas Group, Caparol, Lacoste, Colin's, New Yorker Group Services, Calzedonia, Bacardi, Lactalis, Gorenje, Zepter, Dahua Technology, Tezenis, Haier, B. Braun, Egger.

«Санкційні списки базуються на даних сайту НАЗК «Міжнародні спонсори війни» та проєкту Leave Russia від Київської школи економіки. Допомагали у формуванні списків і користувачі Work.ua, звертаючи увагу на ту чи іншу компанію, що веде подвійну гру», - зазначається у повідомленні.

У Work.ua наголосили, що й надалі перевірятимуть та блокуватимуть компанії, які «продовжують сидіти на двох стільцях».

Нагадаємо, 10 серпня 2023 року Work.ua повідомила про припинення надання послуг компаніям та брендам, що не вийшли з російського ринку, та розірвання з ними усіх контрактів. До першого санкційного списку увійшло 20 компаній.

Перевір чи у компанії є зв'язки з рф і рб. ContrAgent у LIGA360 покаже всю інформацію про потенційних бізнес-партнерів. Знай з ким маєш справу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини