Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укртрансбезпека продовжила термін внесення змін щодо класу екологічності пасажирських автобусів

Реклама

Термін внесення змін щодо класу екологічності (ЄВРО) пасажирських автобусів, у відомостях яких не вказаний клас екологічності або зазначений клас екологічності ЄВРО-1 продовжено до 30 вересня, повідомляє Укртрансбезпека.

Важливо! З 1 жовтня, якщо у пасажирському автобусі не буде визначений клас екологічності або зазначений клас екологічності ЄВРО-1, подати заявку на перетину кордону "18-60" стане НЕМОЖЛИВИМ.

Щоб оновити дані потрібно:

  • відкрити робочий стіл "Ліцензування", "Повідомлення про зміну даних". Перевірити актуальність раніше внесених даних, якщо є зміни їх потрібно відразу внести;

  • у вкладці "Транспортні засоби" натиснути на " +" , у відкритому вікні ввести державний номерний знак ТЗ. Інформація про ТЗ підтягнеться автоматично. Вказуємо відповідний клас ЄВРО та натискаємо на "Вкладення", щоб додати документ, що підтверджує інформацію, це може бути: свідоцтво про реєстрацію ТЗ (техпаспорт) (якщо там вказано ЄВРО), свідоцтво про реєстрацію ТЗ+зелений сертифікат, свідоцтво про реєстрацію ТЗ+сертифікат відповідності. Якщо після введення даних кнопка «Зберегти» не активна, це означає що дані зберіглись автоматично!

Чому треба підтверджувати клас екологічності?

Згідно з пп. 2 п. 7 Ліцензійних умов, затверджених постановою КМУ від 02.12.2015 № 1001, до заяви на отримання ліцензії, крім документів, передбачених ст. 11 Закону "Про ліцензування видів господарської діяльності", додаються (за підписом здобувача ліцензії або уповноваженої ним особи) такі підтвердні документи, зокрема, відомості про власні, орендовані, надані ліцензіату в кредит або лізинг транспортні засоби за формою, згідно з додатком 3, який і передбачає надання інформації про клас екологічності ТЗ, а також завірені заявником копії свідоцтв про реєстрацію ТЗ та тимчасових реєстраційних талонів, якщо передбачено їх оформлення.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини