Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДП "Гарантований покупець" готується до корпоратизації

Реклама

ДП «Гарантований покупець» розраховує на запуск процесу корпоратизації у вересні 2023 року. Про це повідомив в.о. директора підприємства Артем Некрасов в інтерв'ю Укрінформу.

«На сьогодні проєкт розпорядження Кабміну про корпоратизацію «Гарантованого покупця» підготовлений, і на початку тижня його направили на погодження до інших міністерств та відомств (Мінфін, Мінцифри, Міненерго, Фонд держмайна). Сподіваємося, що у вересні процес корпоратизації запустимо», - зазначив Некрасов.

За його словами, корпоратизація допоможе компанії у виході на зовнішні ринки, адже при формуванні наглядової ради з'явиться можливість залучити незалежних експертів, які знаються на торгівлі електроенергією на європейських ринках.

Також вона сприятиме прозорості роботи компанії.

На думку Некрасова, процес корпоратизації після запуску триватиме 6-12 місяців.

Довідково:

ДП «Гарпок» створене у червні 2019 року для виконання функцій гарантованого покупця електроенергії з відновлювальних джерел. Основними напрямами його діяльності є: закупка електроенергії за «зеленим» тарифом, забезпечення функціонування механізму PSO та організація аукціонів для відновлювальної генерації.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Замовте LIGA360 для бізнесу на вигідних умовах. Підключіть до 10 працівників за фіксованою ціною 10000 грн/міс. Забезпечте ключові ролі в команді - керівників, юристів, бухгалтерів, HR - інструментами та інформацією для ухвалення рішень. Замовляйте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини