Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Компанія Bayer розпочала будівництво нового заводу Monsanto з виробництва насіння кукурудзи

Реклама

Німецька компанія Bayer розпочала будівництво заводу Monsanto з виробництва насіння кукурудзи на Житомирщині, в який планує інвестувати EUR60 млн. Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної військової адміністрації.

Як зазначається, 04 вересня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко разом з директором ТОВ “Монсанто-насіння” Володимиром Оніщенком заклали символічну капсулу часу на місці будівництва нових потужностей цього підприємства.

“Понад 60 млн євро додаткових інвестицій під час війни - це найкраще свідчення не лише міжнародної підтримки України, але й того, що великі інвестори вірять в нашу Перемогу”, - наголосив Віталій Бунечко.

«Монсанто-насіння» вже зараз є одним з найбільших насіннєвих заводів у Східній Європі, який забезпечує високопродуктивними гібридами кукурудзи не лише українських фермерів, а й аграріїв Румунії, Угорщини та Франції. А після будівництва додаткових потужностей зможе ще більше розвинути свій потенціал.

В ОВА підкреслили, що в умовах воєнного часу керівництво компанії продовжило виступати надійним партнером для України та Житомирщини. За два місяці після початку повномасштабного вторгнення «Монсанто-насіння» задля підтримки наших фермерів, які проводили посівну в надскладних умовах, прийняло рішення про безкоштовне виділення їм 140 тонн насіння кукурудзи. А зараз в рамках нового інвестиційного проєкту, заклало, як невід'ємну його складову, будівництво укриттів для персоналу.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини