Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк розпочав кредитувати бізнес за програмою з ЄБРР

Реклама

ПриватБанк видав перший кредит за програмою співробітництва з ЄБРР в рамках програми фінансування підприємств мікро-, малого, середнього бізнесу та підприємців України. Про це повідомляє пресслужба установи.

Його отримав підприємець із Києва, який займається роздрібною торгівлею через поштові замовлення та мережу інтернет.

За словами члена правління ПриватБанку з питань МСБ Євгена Заіграєва, загалом із дати підписання угоди з ЄБРР банк вже прийняв заявки на кредити від мікро та малого бізнесу більш ніж на півтора мільярди гривень.

«Згідно з підписаною угодою з ЄБРР, ПриватБанк зможе видавати кредити на загальну суму 240 мільйонів євро в еквіваленті», - зазначив Заіграєв.

Програмою передбачено як часткове гарантування банку повернення кредитів позичальниками, так і надання грантів позичальникам до 20% від суми купівлі певних видів техніки та обладнання і до 30% від суми фінансування пріоритетних інвестиційних проєктів.

Докладніше дізнатися про програму співробітництва банку та ЄБРР та подати заявку на отримання фінансування можна на сайті банку.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини